top of page
CD37A82D-85FC-473C-A81F-4BF1904FB632.jpg

de Living

Welkom in de Living: dé locatie voor vergaderingen, workshops, trainingen en presentaties. Deze prachtig ontworpen ruimte (100 m2) ademt rust, waardoor het de perfecte omgeving biedt voor productieve en inspirerende bijeenkomsten. Een harmonieuze omgeving die volledige privacy biedt aan jouw gezelschap. 

Geschikt voor 2 - 15 personen.

Dagdeel   -  4 uur € 119*

Hele dag  -  8 uur € 199*

* Beschikbaar van zaterdag - dinsdag en in de avonden. 

Prijzen exclusief arrangementen en BTW. 

Deze sfeervolle vergaderlocatie 'de Living' in Barneveld is de ideale ruimte voor jouw meeting, training, vergadering, workshop, coachingssessie, familieopstelling, lancering, terugkerende bijeenkomst, lancering of presentatie. De royale locatie biedt mogelijkheden voor allerlei doeleinden en is volledig tot jouw beschikking. Daarnaast heb je ook toegang tot de binnentuin, een groene verborgen oase aan de achterzijde van de Werkloft. 

De Living biedt plek tot 15 personen en is smaakvol en sereen ingericht. Doordat de groepsgroottes kunnen verschillen, is er een basisprijs voor de ruimte en kun je met de verschillende arrangementen jouw boeking op maat maken. Zo is de Living volledig afgestemd op jouw bijeenkomst. Tijdens het boeken kun je aangeven van welke arrangementen je gebruik wenst te maken.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid en reserveer de Living, of neem hier contact op voor het inplannen van een vrijblijvende bezichtiging of speciale verzoeken. We denken graag met je mee.  

Arrangementen

IMG_6392.jpg

1

Meeting-arrangement

Maak onbeperkt gebruik van een heerlijke selectie koffie & thee, sappen, snacks en fruit.

Een gezond en afwisselend assortiment, wat er voor zorgt dat het jouw gezelschap aan niets ontbreekt. 

€ 12,50 p.p.

2

Lunch-arrangement

De ideale break tijdens jouw dag in de Living. Een uitgebreide, verzorgde lunch bestaande uit luxe broodjes, salades en sappen. Schuif aan de lange tafels in de groene binnentuin op zonnige dagen. 

€ 17,50 p.p.

3

Borrel-arrangement

Een geslaagde meeting, workshop of meerdaagse training met elkaar afsluiten in de living of in de binnentuin.
Borrelbites, lokale specialiteiten, frisdranken wijn en bier. 

(1,5-2 uur)

22,50 p.p.

Boek de Living

Inclusief

Wifi en pantry

Screen & Flipover

Parkeergelegenheid op loopafstand

Nabij station & bos

bottom of page