top of page
24EA16EF-ED80-4DF8-84FC-45D54AD27CC7.JPG

de Flexwerkplek

Zoek je een plek, regelmatig of incidenteel, waar je buiten huis kunt werken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Middenin het bruisende centrum van Barneveld vind je jouw werkplek. Je kunt plaatsnemen aan een van de tafels in het 'Werkloft café, iedere woensdag, donderdag en vrijdag'. Voorzien van snelle wifi, de lekkerste koffie & thee, vers fruit, een groene binnentuin en het Werkloft netwerk om je heen.

Je kunt hieronder jouw flexwerkplek reserveren, van woensdag - vrijdag* binnenwandelen of member worden, zodat jij verzekerd bent van jouw flexibele werkplek. Liever een eigen kantoorruimte? Ook dat is mogelijk, kijk dan hier.

Duo flexwerkplekken

Werk jij regelmatig samen met een collega-ondernemer? Dan kun je kiezen voor de aantrekkelijke Duo-opties. De prijzen zijn voor twee personen. 

Memberships

Wil je met regelmaat een flexwerkplek boeken, of flexibel zijn door onbeperkt een werkplek te kunnen gebruiken? Wordt dan Member van onze Werkloft community. Zo ben jij verzekerd van een werkplek voor een vast bedrag per maand. Jij wordt volledig ontzorgd zodat je kunt focussen op jouw bedrijf, in een bruisende en sfeervolle werkomgeving. Voor meetings en calls kun je gebruik maken van de Studio. En natuurlijk ben je als eerste op de hoogte van leuke events!

1 dag per week             € 119 

Onbeperkt                    € 229 

DUO 1 dag per week    € 159 

DUO Onbeperkt           € 299            

* Let op: van 9 februari - 30 maart is dit mogelijk op donderdag en vrijdag. Prijzen voor memberships zijn per maand en exclusief BTW. Looptijd 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

Boek de Flexwerkplek

Inclusief faciliteiten

Wifi & Printer

Koffie & thee

Fruit & snacks

Gas, water & elektra

bottom of page