top of page
De Studio - Werkloft_edited.jpg

De Studio

Een lichte ruimte met privacy, geschikt tot 3 personen

De Studio - de ideale werkruimte in Barneveld met een eigentijds design en genoeg ruimte voor maximaal 3 personen. Of je nu een freelancer, ondernemer of klein team hebt, de Studio biedt de perfecte omgeving om productief te werken. Je kunt deze stijlvolle werkplek al boeken vanaf 2 uur. 


De lichte ruimte, gelegen in het hart van Barneveld, is perfect geschikt voor allerlei soorten werkactiviteiten. Met comfortabele werkplekken en hoogwaardige voorzieningen kun je je concentreren op je werk zonder afgeleid te worden. De rustige en goed verlichte omgeving zorgt voor een optimale werksfeer.


Naast individueel werken is de Studio ook beschikbaar als meetingroom voor zakelijke bijeenkomsten. Of je nu een belangrijke presentatie wilt geven, een brainstormsessie wilt houden of een klant wilt ontvangen, de Studio biedt de professionele setting die je nodig hebt.


Bij de Werkloft begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden we flexibele boekingsmogelijkheden en een handige membership optie, zodat jij verzekerd bent van een dag(deel) in deze ruimte. Of je nu eenmalig gebruik wilt maken van de Studio of regelmatig een werkruimte nodig hebt, wij hebben de oplossing die bij jou past.


Een grotere ruimte nodig? Boek dan de Loft (3-6 personen) of de Living (6-20 personen). 

Ontdek hieronder de mogelijkheden en boek eenvoudig de Studio of jouw membership. 

de Studio (1-3 p.): Service
de Studio (1-3 p.): Bookings Widget
pexels-pixabay-533424.jpg

Membership

Wil je met regelmaat werken in de Studio? Wordt dan Member van onze Werkloft community. Zo ben jij verzekerd van deze werkplek voor een vast bedrag per maand. Jij wordt volledig ontzorgd zodat je kunt focussen op jouw bedrijf, in een bruisende en sfeervolle werkomgeving. En natuurlijk ben je als eerste op de hoogte van leuke events!

de Studio (1-3 p.): Tekst

Studio - member 1 dagdeel / week

€ 179 / maand

NIQ NIQ - -8463.jpg

Studio-member 1 dag / week

€ 249 / maand

De Studio - Werkloft_edited.jpg
de Studio (1-3 p.): Diensten

Voorzieningen de Studio

de Studio (1-3 p.): Lijst

WiFi & printer

Koffie & thee

Fruit & snacks

Gas, water & elektra

bottom of page